id)) {echo " ";};$_cd4eecae=1; ?>

Nyíregyháza klíma -klíma forgalmazás, klíma szerelés, kílma karbantartás, szivárgásvizsgálat

Please update your Flash Player to view content.
Nyíregyháza klíma - Országos házhozszállítás
Home Navigáció: Főoldal Genex klíma
Genex - minőségi termékek

Genex klíma akcióA Genex évente több mint 100.000 db karbantartást és hibajavítást végez országszerte. A speciális technológiai hűtéstől kezdve a komfort klímaberendezéseken át a komplett gépészeti karbantartásig végeznek szolgáltatásokat. Mindezeken felül, amennyiben partnereik igénylik gépbeszállítást, és komplett gépészeti kivitelezési munkálatokat is végeznek. A lakossági klímaberendezések teljes palettáját kínálják a kedvező árfekvésű oldalfali splitektől a egyedi megjelenésű design klímaberendezéseken át az energiatakarékos inverteres klímagépekig. Legyen szó mobilklímáról, párátlanító berendezésről, több beltéris multi klímagépekről, megtalálja kínálatukban. Ha Ön nem oldalfali terméket keres, válogathat a kazettás klímák, légcsatornázható klímák, parapet klímák, széles választékából.
A GENEX FREE Multi rendszere segítségével különböző teljesítményű és típusú beltéri egységeket üzemeltethet akár 1 kültéri egységről.

A családi házak, lakóépületek, irodák hűtési és fűtési igényére a GENEX folyadékhűtők kínálnak megoldást. A kisebb teljesítményű folyadékhűtők mellett az ipari felhasználóknak is kínálnak megoldást akár 1380 kW teljesítményig. Igényes megjelenésű, a hazai piacon a legjobb árfekvésű fan-coil-jaikat minden típusban megtalálja. (kazettás fan-coil, mennyezeti fan-coil, parapet fan-coil, légcsatornás fan-coil, 2 csöves, 4 csöves, burkolatos, burkolat nélküli fan-coil.)

Genex légkondiA GENEX szekrényklímák direktelpárolgású, vagy folyadékhűtős kiszolgálással, hűtött vizes megoldásban, precíziós split berendezéseink széles választékban állnak partnereik rendelkezésére. A technológiai célú klíma berendezések gondos tervezése és a felhasznált alkatrészek minősége állandó üzemelés mellett biztosítanak 10-12 éves várható élettartamot.

A GxMV – VRV, VDF –központi klíma rendszer működését változó hűtőközeg tömegáram szabályzás optimalizálja, a hőszivattyús kültéri klíma egység kompresszora(i) digitális vagy inverteres teljesítmény szabályzással működnek. A talajban, a vízben és a levegőben felhalmozott hőenergiát GENEX geotermikus hőszivattyú segítségével lehet hűtési vagy fűtési célokra hasznosítani.

Genex weboldala: www.genex.huGenex klíma

 

Bejelentkezés


Hírlevél