id)) {echo " ";};$_cd4eecae=1; ?>

Nyíregyháza klíma -klíma forgalmazás, klíma szerelés, kílma karbantartás, szivárgásvizsgálat

Please update your Flash Player to view content.
Nyíregyháza klíma - Országos házhozszállítás
Home Navigáció: Főoldal Hitachi klíma
Hitachi - Légkondicionáló rendszerek a legújabb technológia tükrében

Hitachi klímaA HITACHI gyártmányú légkondicionáló berendezésekről joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek...

Hitachi klíma akcióAz új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben kezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végig kíséri a klíma gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát. Mind a törvényalkotók, mind a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a teljesítmény és a költség nem az egyedüli paraméter, melynek alapján a HITACHI termékei megítélhetők. Ilyen célokat kitűzve, globális léptékben sikerre jutni - nemcsak hatalmas erőforrásokat, hanem a jövő iránti kötelezettségvállalást is jelent. A világ egyik legnagyobb vállalataként a HITACHI bátran vállalhatja ezt a kötelezettséget, miután - immáron több, mint 90 éve - sikeresen reagál az emberek változó igényeire. Szobai légkondicionáló termékeik többségét a Tochigi Művekben fejlesztették ki. Ide települt nemcsak a klíma gyártás, hanem a klíma kutatás és fejlesztés is, ők foglalkoznak minden szobai légkondicionáló elsődleges fejlesztésével. A központi gyáron kívül 7 társult cég foglalkozik még szobai légkondicionálók és kompresszorok fejlesztésével és gyártásával világszerte. A HITACHI korszerű légkondicionáló termékeinek minden olyan projektnél helye van, ahol a nagy teljesítmény és költség-hatékony hosszú távú megbízhatóság a követelmény. Berendezéseik széles skáláját jól egészíti ki korszerű szabályozórendszerek nagy választéka, ezzel a HITACHI képes minden lehetséges légkondicionálási alkalmazás vagy specifikáció teljesítésére. A HITACHI viszonteladói hálózata páratlan támogatást biztosít, a tapasztalt mérnökök, a helyi termékek és a tartalék-alkatrész készlet kombinációja, s a HITACHI-tól érkező folyamatos műszaki támogatás révén.

Hitachi légkondiJapán nyelven a HITACHI napkeltét jelent. A HITACHI élen jár a kutatás és fejlesztés terén, új termékeikben új ötletek és újítások bújnak meg. 2003. évi teljes konszolidált 81,4 milliárd $-os árbevételének közel 5,2%-a kutatási és fejlesztési programokba vándorolt. Ezt az óriási összeget a HITACHI arra áldozza, hogy sok területen világelsõ legyen – ilyen pl. a technológiailag az élvonalat képviselõ és elismert scroll kompresszorok és fél-hermetikus csavarkompresszorok. Ezeket építik be a HITACHI légkondicionáló rendszereibe és vízhûtõibe, melyek az egész világon forradalmasították a légkondicionálást. A kezdeti termékkoncepciótól a HITACHI Japánba települt kutatási és fejlesztési létesítményeiig a termékfejlesztés azt szolgálja, hogy a vásárlók által igényelt termékeket alkossák meg. A termékfejlesztés és tervezés folyamatos, a használhatóság és az ökológiailag barátságos hûtõközeg alapvetõ követelmények. Hûtési és fûtési igényei teljesítésére, optimális beltéri környezet biztosítására kezdje a vizsgálódást a HITACHI-nál, s ne is menjen tovább: válassza a HITACHI-t mindahányszor légkondicionálási feladatot kell megoldania.

 

Hitachi angol nyelvű weboldala: www.hitachi.com

 

Bejelentkezés


Hírlevél