id)) {echo " ";};$_cd4eecae=1; ?>

Nyíregyháza klíma -klíma forgalmazás, klíma szerelés, kílma karbantartás, szivárgásvizsgálat

Please update your Flash Player to view content.
Nyíregyháza klíma - Országos házhozszállítás
Home Navigáció: Főoldal Samsung klíma
A Samsung leggyorsabban növekvő márka

Samsung klíma akcióA Samsung mára olyan világhírű vállalatokat előz meg, mint a Pepsi(22.), a Nike (31.), a Philips (65.), a Motorola 76.) és a Panasonic (77.). A Samsung olyan multik elitjéhez tartozik, melyek márkái kiváló szellemiségen osztoznak fogyasztókkal, véleményformálókkal és kiskereskedőkkel világszerte. A Samsung Electronics a kezdetektől fogva megtesz mindent, hogy a piac meghatározó szereplőjévé váljon. Az eredmény nem más, mint a márkanév ismertségének folyamatos fejlődése, megkérdőjelezhetetlen színvonalú kiemelkedő minőségű termékek, és a vevői igények professzionális és maximális kielégítése. Újabbnál újabb ügyfélközpontú megoldásokkal és innovatív termékek fejlesztésével sikerült világszerte megszerezni a vevők bizalmát.
Ez a kialakult bizalmi tőke segíti a vállalatot és a Samsung nevét még népszerűbbé tenni a jövőben.

Samsung vállalati profil 2010
Akármerre is jár, az utca forgatagában vagy az otthon nyugalmában, a Samsung Önnel van az élet minden pillanatában. Vezető globális vállalatként mindig a változások élén járunk, és már ma azt kutatjuk, hogy holnap mivel szolgálhatjuk ki ügyfeleinket.

A Samsung Electronics sikeresen alkalmazza a környezettudatos gondolkodást, és jelentős szerepet vállal a környezetvédelem érdekében. Felelős világpolgárként különböző igen széles környezetvédelmi tevékenységeket végez világszerte, ahogy helyi beszállítók és partnerek is teszik. Az emberiség és a természet iránti tisztelet jeleként törekszik minden üzleti folyamatban az élet minőségének javítását és a környezetvédelmet előtérbe helyezni. Célja, hogy jelentősen hozzájárulhasson az emberiséget fenntartó fejlődéshez.

Samsung klímaBiztonságos és kellemes légkondicionálás: egykor ez luxusnak tűnt, mára viszont a modern kor igényévé vált. Amikor a külső hőmérséklet emelkedni kezd, és elviselhetetlenné válik, sokan vágynak a beltéri légkondicionálás kényelmére. A Samsung a hűvösség kényelmét kínálja az innovatív technológia további előnyeivel a légkondicionálók és kiegészítőik olyan sorával, amelyek révén úgy érezheti, igazi luxus veszi körül. A Samsung technológia nemcsak hűvösebbé és kényelmesebbé teszi az otthoni és munkahelyi légkondicionálókat, hanem minden korábbinál egészségesebbé is. A hűvös, kényelmes és egészséges légkör fizikai és érzelmi kényelemérzetet eredményez, ugyanakkor a termelékenységet és a hatékonyságot is növeli. Mi több, sikkes kivitelével bármelyik otthon vagy hivatal belső terét is emeli díszítő elemként.

Samsung magyar nyelvű honlapja: www.samsung.com/huSamsung klíma

 

Bejelentkezés


Hírlevél