id)) {echo " ";};$_cd4eecae=1; ?>

Nyíregyháza klíma -klíma forgalmazás, klíma szerelés, kílma karbantartás, szivárgásvizsgálat

Please update your Flash Player to view content.
Nyíregyháza klíma - Országos házhozszállítás
Home Navigáció: Főoldal Megrendelés menete
Vásárlás - Megrendelés menete

Az áruházunkat úgy építettük fel, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket! Igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a termékekre vonatkozóan!

Böngészés
Weblapunkon rendelés nélkül is tájékozódhat termékeinkről!
A főoldalon található menüpontok segítenek a kívánt termékcsoport kiválasztásában, melyeken belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékre kattintva, részletes terméklistát kap.
Itt választhat a termékek közül, vásárolhatja meg. Majd a részletek menü gombra kattintva eljuthat a termékek információs oldalaira, amelyen részletes leírás is található! A weblap bal oldalán láthatja az árat (akciós ár esetén az akciós árat)!

Keresési lehetőséged
A "Speciális keresés" funkcióval a vásárlást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, és termékleírásban.
A "Klíma hasonlító" funkcióval össze tudja hasonlítani bármely terméket, és ez által megtudja nézni, hogy miben különböznek egymástól a készülékek;ez megkönnyítheti a vásárlást is!

Rendelés
Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítás és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni.
A regisztrációt követően kosárba helyezheti a kiválasztott terméket.Itt választhat fizetési és szállítási módot. Ez után már csak fel kell adni rendelési szándékát, és mi teljesítjük azt!

A rendelés minden esetben visszaigazolással érvényes.