id)) {echo " ";};$_cd4eecae=1; ?>

Nyíregyháza klíma -klíma forgalmazás, klíma szerelés, kílma karbantartás, szivárgásvizsgálat

Please update your Flash Player to view content.
Nyíregyháza klíma - Országos házhozszállítás
Home Navigáció: Főoldal Mi az a split klíma?
Mi a split klíma?
Split klímaA klímaberendezések típusai közül a split klíma elterjedése ugrott meg az utóbbi években. Az elnevezés jelentéséből adódóan két részből tevődik össze. Ezt fejezi ki a split szó, amelynek a jelentése: osztott. A szerkezet kül- és beltéri egységét 1 pár hőszigetelt rézcső köt össze. A split klíma rendkívül praktikus, hiszen bárhová felszerelhető, programozható és távirányíthatóak. Mivel a kompresszor a kültéri egységeben található, így a zajszintjük nulla. Új épületek esetében a rejtett elhelyezés is lehetséges, ami esztétikai szempontból sem zavaró. Ez a lehetőség a régi épületeknél már csak átalakítással oldható meg. A beltéri és kültéri egységeknek is vannak külön típusai. A beltéri egység legnépszerűbb típusa az oldalfali beltéri egység, további típusai pedig:
  • Mennyezeti/parapet: mennyezetre vagy padlóra állítva szerelhető.
  • Álmennyezeti kazettás: álmennyezetbe építhető.
  • Álmennyezeti légcsatornázható: a helyiségben csak elszívó és befúvó rácsok láthatóak ezek vannak összekötve légtechnikai idomokkal, csövekkel a hűtőtesttel.

Több helyiség hűtése is megoldható egy egységgel a kívánt hűtőteljesítményekhez a megfelelő egység kiválasztásával. A kültéri egységet a külső térben a szabadban helyezzük el. A két egységet egy szigetelt rézcső pár kapcsolja össze. A kültéri egység két típusa a mono split klíma, amelynél egy beltéri egységhez egy kültéri egység csatlakozik, illetve a multi split, amely akár 2, 3, vagy 4 beltéri egységgel is rendelkezhet.

 

Bejelentkezés


Hírlevél