id)) {echo " ";};$_cd4eecae=1; ?>

Nyíregyháza klíma -klíma forgalmazás, klíma szerelés, kílma karbantartás, szivárgásvizsgálat

Please update your Flash Player to view content.
Nyíregyháza klíma - Országos házhozszállítás
Home Navigáció: Főoldal Toshiba klíma
Toshiba kiváló minőség, kompromisszumok nélkül

Toshiba klímaA Toshiba több mint 30 évvel ezelőtt kezdte meg működését Európában, és napjainkban nagyjából 4000 személyt foglalkoztat a régióban...

Toshiba klíma akció A vállalat európai képviseleti irodája az Egyesült Királyságban működő, londoni székhelyű Toshiba of Europe Limited. A kereskedelmi tevékenység mellett a Toshiba kutatási és fejlesztési szervezetet is működtet Európában – ez a Toshiba vállalati szintű, Japán területén kívüli kutatási és fejlesztési szervezetek csupán egyike. A Toshiba vállalat technológiák, termékek, rendszerek és szolgáltatások terén felmutatott kiválósága, valamint a vállalat nevét fémjelező megbízhatóság és minőség egyaránt a Toshiba dolgozóinak korszerű megoldások és folytonos fejlődés iránti szeretetén és elkötelezettségén alapul. Dolgozóinak az új technológiák kidolgozása során ötletes elgondolásokkal és értékes szakértelemmel gazdagodnak, amelyet a munkahelyük és a felelősségérzet iránti szeretet és elkötelezettség tesz teljessé: mindennek köszönhetően döntéseink megalapozottak, lépéseink pedig határozottak. Egyesített erőfeszítéseink vevőinkre is ösztönzően hatnak: korszakalkotó fejlesztéseink kényelmesebb, biztonságosabb és teljesebb életet biztosítanak nekik. Vevőinkkel együttműködve megvalósíthatjuk álmainkat, amelyek révén életvitelünket gazdagabbá, világunkat pedig jobbá tehetjük.

Toshiba klíma forgalmazásaA Toshiba hagyományosan vezető szerepet tölt be a High Tech termékek kifejlesztésében és a legmagasabb minőségi– és innovációs mércével rendelkezik minden olyan iparágban, ahol irányadó szerepet játszik.
Az elmúlt 30 évben a Toshiba áttanulmányozta a klímatechnikai piacot, és forradalmi újításokat fejlesztett ki. A szektort erős konkurencia jellemzi. Egyes versenytársaik más célok érdekében feladták a termékfejlesztési törekvéseiket, a Toshiba számára azonban a minőség mindig elsődleges szerepet játszott. Minden egyes klímaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartják szem előtt. Nem engedik meg a pontatlanságot. Nincs kompromisszum, csak kiváló minőségű Toshiba klíma. Cél: a levegőminőség javítása. Toshiba klíma lakossági felhasználás esetén a kényelem fogalmát a hőmérsékletszabályozás egymagában nem meríti ki. Éppen ezért a Toshiba klímaberendezések az egész család számára kiváló befektetést jelentenek a jobb közérzet biztosítására. A Toshiba kutatásainak egyik központi kérdése a kisebb teljesítményű készülékek esetében is a levegőben található szennyeződések eltávolítása. A Toshiba klíma fejlesztésekhez főleg természetes anyagokat, a tisztító és fertőtlenítő hatás elérésére növényi kivonatokat használ a gyártó cég.

Toshiba magyar nyelvű weboldala: www.toshiba.hu

 

Bejelentkezés


Hírlevél