fbpx

Adja meg milyen számon hívhatjuk az ingyenes felméréssel kapcsolatban!

De hívhat minket Ön is!
Hétköznap 8:00 és 16:30 között hívható
információs vonalunk száma:
+36 70 7 450 450

FELHÍVÁS! H-Tarifa igénylőknek.
Mielőtt kéri tőlünk a nyomtatvány kitöltését, az illetékes áramszolgáltatótól kérje be a nyomtatványt és e-mailben küldje el részünkre az info@nyiregyhazaklima.hu emailcímre!

De hívhat minket Ön is!
Hétköznap 8:00 és 16:30 között hívható
információs vonalunk száma:
+36 70 7 450 450

FELHÍVÁS!
H-Tarifa igénylőknek:

Mielőtt kéri tőlünk a nyomtatvány kitöltését, az illetékes áramszolgáltatótól kérje be a nyomtatványt és e-mailben küldje el részünkre az info@nyiregyhazaklima.hu emailcímre!

Melyik az Ön számára a legmegfelelőbb klíma?

Az INGYENES helyszíni felmérés
során segítünk választani.

Miért fontos a helyszíni felmérés?

A klíma teljesítményének, típusának meghatározásához, kollégánknak számos tényezőt figyelembe kell vennie.

Az ilyen tényezők számításba vétele nélkül gyakran alul vagy esetenként túltervezett klímát vásárolnak, azok akik nem kérik az ingyenes helyszíni felmérést.

Kötelező vásárolni felmérés után?

A helyszíni felmérés INGYENES.
Ha valaki úgy dönt, hogy mégsem vásárol klímát, vagy éppen más típust választ mint amit mi javaslunk, akkor sem kerül felszámolásra a felmérés költsége.

Gyakori kérdések az INGYENES felméréssel kapcsolatban:

Azonnal kapok a helyszínen ajánlatot?
A begyűjtött információk alapján a tervező kollégák a felmérést követően emailben, illetve telefonon adnak ajánlatot a javasolt klímára.

Kérhetek több árkategóriában ajánlatot?
Természetesen. Igény esetén az alap, közép és prémium kategóriás termékekből is ajánlunk típust.

Milyen intézkedések vannak a COVID-dal kapcsolatban?
Természetesen kollégánk a helyszínre érkezés előtt fertőtlenít, 
és a felmérés során a maszkhasználat mellett minden olyan óvintézkedést betart, amit a hatóságok javasolnak.

Néhány vásárlói vélemény, amit a Google maps-en hagytak rólunk:

János Zsoldos

Csak ajánlani tudom. Gyors és rugalmas ügyintézés. Szakszerű, precíz, pontos, tiszta munkavégzés. A szerelők mindent megtettek, hogy a legkevesebb kosszal járjon a szerelés, és ami pici kosz keletkezett össze is takarítottak maguk után. Ugyanolyan tisztán kaptam vissza a szerelés helyszínét ahogy a munkára átadtam. Maximális ügyfélélmény. Csak jókat tudok írni.

Norbert Simon

Segítőkészek,gyorsak,pontosak és nem utolsó sorban kedvező áraik vannak .

András Kiszely

Pontosan érkeztek,munkájukat gyorsan és szakszerűen végezték.

Miklós Molnár
Azt gondoltam ez túl szép hogy igaz legyen: Kedden rendeltem a cégtől akciós klímát szereléssel együtt(Midea Blanc)weben keresztül. Fél óra múlva egy hölgy(nagyon kedves) telefonált tőlük hogy egyeztessen a telepítés időpontjáról:felajánlotta a szombati napot!!!Természetesen elfogadtam!(bár kicsit hitetlenkedve) Ma szombat van,a szerelő páros fél órával érkezett a megbeszéltnél,és a klíma szuperül,szépen(kábelcsatorna vízben,nem gagyin stb.)felrakva,beüzemelve. Semmi mellébeszélés,semmi előre utalás(utánvéttel rendeltem),garanciapapírok,minden ok.! Egyszóval:ritka korrekt cég,ami elhangzott szóban és a weboldalukon le volt írva,az teljes mértékben fedi a valoságot. Csak ajánlani tudom őket! Legyen ilyen a magyar kivitelezés és kereskedelem!
 
 
Andras Kocsis

Árban és minőségben és kiszolgálásban,szerelésben profik.Az értékesitő hölgy a legjobb,vevőorientált és kedves,köszönöm.

Ákos Türk
Nyár közepén klíma tisztítására/javítására szinte lehetetlen szakembert szerezni rövid határidővel, itt 4 napon belül vállalták a munkát. Az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedves, a szerelő csapat pedig rendkívül profi. Végig az én érdekemet nézték, hogy lehetne a hibát elhárítani a lehető legegyszerűbb módon. Végül 3 órás munka lett belőle, részekre kellett szedni szinte mindent, viszont ezt profi módon megcsinálták és teszteltek mindent, mielőtt átadták volna a javított terméket.
Zsolt Benkő

Maximálisan elégedett vagyok a céggel, bárkinek merem ajánlani. Az ajánlatadás a cég telephelyén történt, kedvesek, és szakszerűek voltak. Az időpont egyeztetés a beszerelésre gyorsan ment, 2 nap múlva már jöttek is beszerelni. Profi, tiszta kivitelezés volt, minden az elképzelésem szerint történt. Később visszahívtam Őket (kb 2 hét múlva), hogy egy esztétikai módosítást végezzünk el a kondenzvíz elvezető csővel (tökéletesen felszerelték, technikailag hibátlanul), mert nem tetszik, ahová tették. Áttették szó nélkül díjmentesen javítás keretében oda, ahová kértem. A szerelő csapat mindkét esetben tisztelettudó, tiszta, és profi volt. Gratulálok a cégnek, ritka már a mai világban sajnos az ilyen. Bátran hívjátok Őket, nem fogtok csalódni.